TULEAȘCĂ LAWYERS STUDENT ACADEMY este un proiect prin care ne-am propus să oferim studenților de top posibilitatea de a se obișnui cu activitatea din cadrul unei fime de avocatură și din instanțele judecătorești și arbitrale.

TULEAȘCĂ LAWYERS STUDENT ACADEMY îi ajută pe studenți să-și aleagă în mod informat cariera pe care doresc să o urmeze și să îmbine pregătirea teoretică pe care o oferă facultatea cu pregătirea practică.

Studenții acceptați în cadrul programelor noastre lucrează direct cu specialiștii firmei noastre.

MOOT COURT COMPETITION COMMERCIAL LAW

MCC Commercial Law este un proiect derulat în fiecare an începînd cu anul 2010 de către Facultatea de Drept a Universității Româno-Americane și Universitatea Nicolae Titulescu.

Prin proiectul concursului de procese simulate TULEAȘCĂ LAWYERS STUDENT ACADEMY îşi propune realizarea unei veritabile punţi între teorie şi practică pentru studenți.

Scopul proiectului nostru este acela de a desăvârşi educaţia juridică a studenţilor Facultății de Drept, punându-i în situaţia de a aplica noţiunile teoretice, de a-şi dezvolta abilităţile oratorice şi tehnica argumentării.

ȘCOALA DE VARĂ PE DREPTUL AFACERILOR

INTERNSHIP

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.