nivo

EXCELENȚĂ EXPERIENȚĂ CREATIVITATE FIDELITATE

 

Sîntem o casă de avocatură foarte dinamică, fondată pe excelență, experiență, creativitate și fidelitate față de clienții noștri.

Pregătirea și experiența în consultanță și litigii a avocaților din echipă, precum și parteneriatele strategice pe care le avem cu specialiști din țară și din alte state, ne permit să oferim clienților noștri servicii complete, integrate și eficiente.

Cu o nouă perspectivă asupra relației client și avocat, bazată pe un solid parteneriat, cu atenție și preocupare permanentă la nevoile clienților noștri, pe toate coodonatele activității acestora, le oferim exact ceea ce ei au nevoie în derularea cu succes a afacerilor.

Credinţa în importanţa calităţii muncii pe care o depunem și fidelitatea față de clienții noștri reprezintă cheia de boltă a reuşitelor noastre, cartea de vizită care ne recomandă.

Sîntem experți în materie societară, construcții & infrastructură, contracte - inclusiv contracte FIDIC, concurență, fiscalitate, restructurare & insolvență, achiziții publice, energie, fuziuni și achiziții, real estate, drept fiscal, litigii, arbitraj comercial, tranzacții internaționale, investiții străine, drept medical și farmaceutic, dreptul muncii, proprietate intelectuală & concurență, imigrare și cetățenie, dreptul penal al afacerilor.

 

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.