Avocat

 

Alina este avocat definitiv, membru al Baroului București din anul 2006, cu drept de a pleda la toate instanțele din România.

 Activitate profesională:

 Alina are o experiență de mai bine de 11 ani în domeniul dreptului afacerilor. Ea este implicată în coordonarea procedurilor de recuperare a creanțelor, litigii fiscale și administrative și acordă consultații în probleme uzuale legate de dreptul muncii.

 Ariile de practică includ: aspecte legate de perfectarea sau derularea contractelor între profesioniști (negociere, încheiere, încetare și alte litigii adiacente), procedura insolvenței, materia asigurărilor și transporturilor, precum și domeniul concurenței. Este de asemenea specializată în materia construcțiilor începând de la achiziționare și până la finalizarea unor proiecte și a furnizat diverse opinii privind mai multe aspecte fiscale pentru investitori străini.

 Studii:

Este licențiată în Drept a Facultății de Drept, Universitatea Româno-Americană (2005) și a absolvit un masterat în Dreptul Afacerilor în cadrul Universității Româno – Americane.

  Cursuri de specializare: Cursul de Contabilitate Primară - Absolute School, Cursurile de Autorizare Agenți de Servicii de Investiții Financiare în cadrul Asociației Brokerilor, cursurile organizate de ”The Solicitors Group” în Londra, pe tema ”The Commercial Lease Agreements”, și de asemenea, cursurile ”Effective Management of Enterprises within Contemporary Global Economy” organizate de Universitatea Româno-Americană.

 Limbi străine: engleza, italiana.

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.